toughtechnics-kerst-transparant

Nieuwe pijpleiding aanleggen

Mijn pijpleidingen moesten vervangen worden in mijn huis en daarvoor moest ik nieuwe kopen. Ik dacht ik kan dat ook wel zelf doen en ging op het internet op zoek naar een bedrijf wat voor mij alvast de leidingen op maat kan maken en toen zag ik Tough Technics.

Ideaal op maat gemaakte onderdelen

Toen ik op hun website aan het kijken was ging ik bij hun projecten kijken en zag ik wat hun allemaal maakte en dat sprak mij aan. Vervolgens zeg ik dat er een contactformulier stond bij het kopje contact en ging daar alles invullen wie ik ben en wat ik allemaal wou met de maten erbij. Een paar dagen daarna werd er contact met mij opgenomen en zij hadden mijn verzoek ontvangen. Hun gingen aan de slag om de onderdelen voor mij klaar te maken en zouden mij op de hoogte houden als het klaar was. Na een tijdje had het bedrijf Tough Technics mij weer opgebeld en de onderdelen werden bij mij thuis geleverd. Ik ging de oude leidingen eruit halen en de nieuwe er weer in plaatsen. Het was een aardige klus om te doen maar het lukte mij zelf wel uiteindelijk. Alle onderdelen waren op een goede maat geleverd en nu kan ik weer vele jaren mee vooruit. 

metaal

Tevreden

Ik was erg tevreden over de onderdelen die op speciale maat waren gemaakt door Tough Technics. En dat alles redelijk snel was geleverd was ook zeer fijn.