logo Haverkamp

Waar kunt u het beste contant geld opbergen?

Veel mensen hebben geld in huis. Vooral oudere mensen geven de voorkeur aan het bewaren van contant geld in huis, in plaats van dit te storten op de bank. Contant geld moet goed worden opgeborgen, omdat dit anders gestolen kan worden. Onder een matras bewaren? Dat is een nogal voor de hand liggende plek; niet zo slim. Waar moet contant geld dan wel worden opgeborgen? In deze blog leest u tips voor het opbergen van contant geld.

Geheime verborgen ruimtes

Bewaar een kluis absoluut niet op plekken waar een inbreker het geld verwacht. Een goed afgesloten kelder of zolder is een prima plek om geld te bewaren. Het is ook een idee om geld op te bergen op een vreemde plek, bijvoorbeeld achter een schilderij of in een verborgen ruimte in een blik.

In een kluis

Om ervoor te zorgen dat geld veilig in huis ligt en dit niet wordt gestolen, is het een idee om een inbraakwerende kluis aan te schaffen. Heeft u veel geld in huis? Zorg ervoor dat deze ook brandwerend is, zodat uw contanten niet in vuur opgaan als er brand komt in huis. Kluis De Raat ET 0 is een brandwerende en inbraakwerende kluis die uw contant geld goed beveiligd. Het voordeel van een inbraakwerende kluis is dat het geld verzekerd kan worden. Wilt u geen kluis kopen? Bij de bank is het ook mogelijk om een kluis te huren. Hier betaalt u een vast bedrag per maand voor.

drs-combi-fire-2k-2

Vertel niemand over contant geld in huis

De beste tip van allemaal: houdt het voor uzelf als u veel contant geld in huis bewaart. Als er mensen zijn die dat wel weten dan neemt de kans toe dat iemand met slechte bedoelingen er ook achter komt.