Bouw Handel

Dakraam zelf plaatsen op zolder?

Dakraam plaatsen, kun je dit eigenlijk wel zelf? Het plaatsen lijkt mij op zich niet lastig, echter heb ik er totaal geen kaas van gegeten. Wij hebben op dit moment op zolder één klein raampje waar je maar net doorheen kan kijken. Onze dochter wilt graag haar intrede maken op zolder en dan vind ik een raam te weinig. Zodoende zijn wij gaan kijken bij aannemers wat de kosten gaat worden om hier meer verlichting te creëren.

Dakraam

Tot mijn grote verbazing waren de prijzen die eerder werden benoemd ver boven ons budget. Met name op het gebied van montage worden er absurde prijzen genoemd. Dit was voor ons niet te doen en zodoende zijn wij verder gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van Bouw Handel. Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om een dakraam te kopen. Er zit alleen een maar aan, je moet hem wel zelf monteren.

Dakraam van perfecte kwaliteit

Nadat ik de aantrekkelijke prijzen had gezien, heb ik ervoor gekozen om mijzelf hierin verder te verdiepen. De montage hiervan moet toch niet lastig zijn als je zou denken toch? Op de website van dit bedrijf is het mogelijk om een geschikte montagevideo te kijken. Hierin wordt het erg duidelijk uitgelegd hoe dat je het kunt monteren. In combinatie met de aantrekkelijke prijzen en de handleiding, heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te gaan plaatsen.

Verbouwing

Snelle levering wat ik niet had verwacht

Nadat mijn bestelling was geplaatst ontving ik netjes een bevestiging hiervan. Tot mijn grote verbazing had ik nog geen twee dagen later mijn bestelling al thuis klaar staan! Dit had ik niet verwacht dat zij zo snel kunnen leveren. Hier ben ik dan ook onwijs tevreden over en zal zeer zeker in de toekomst terug keren naar deze website.