Water

Online chloortabletten zwembad kopen

Een goede waterkwaliteit is belangrijk, daarom kun je chloortabletten zwembad kopen. Chloor zorgt er voor dat bacteriën gedood worden en dat het water helder en schoon blijft. Hygiënisch en veilig dus. Als je een eigen zwembad hebt, moet je dus zorgen dat de kwaliteit van het zwemwater goed blijft. Hiervoor houd je het chloorpeil en de ph waarde in de gaten. 

Chloortabletten zwembad voor schoon zwembadwater

Chloortabletten zwembadVoor chloor zijn er verschillende producten op de markt. Het makkelijkst in gebruik zijn de chloortabletten zwembad. Deze hebben altijd de juiste dosering chloor waardoor er eigenlijk weinig mis kan gaan. Het is wel belangrijk om regelmatig het water in het zwembad te testen op de juiste hoeveelheid chemicaliën. Als de concentratie te laag is, krijgen bacteriën een kans. Het zwemwater is dan minder schoon en de bacteriën kunnen ziektes veroorzaken. Chloor kan snel vervliegen door uv straling. Sommige choortabletten zijn gestabiliseerd en pakken alleen de bacteriën aan in het zwembad. Hierdoor heb je er langer plezier van en werken ze beter. De concentratie chloor zal beter op peil blijven.

Bestel online bij Bodyfit

Online bestellenChloortabletten zwembad zijn eenvoudig online te bestellen in de webshop van Bodyfit. Bodyfit is de specialist op alles op het gebied van wellness. In de showroom kun je terecht voor onder ander zwembaden, spa’s en sauna’s en in de webshop vind je allerlei accessoires, onderdelen en onderhoudsproducten. De webshop kent een snelle levertijd en bij besteding van meer dan € 75,00 wordt je bestelling gratis bezorgd.

Bestel je chloortabletten dus eenvoudig online. Daarnaast vind je in Bodyfit webshop ook andere producten voor de waterbehandeling van je zwembad. Denk bijvoorbeeld aan testsets, anti alg middelen, vlokken middel, reinigingsmiddelen om kalk te verwijderen, alkaliteit en mineralen. Zo kun je voor het complete onderhoud van jouw zwembad terecht bij Bodyfit. Wil je meer informatie? Dan kun je altijd even contact opnemen. De medewerkers staan je graag te woord en adviseren je waar nodig.