Ontruimen is meer dan leeghalen

Wanneer je denkt dat ontruimingen alleen het leeghalen van woningen of appartementen zijn dan heb je het mis, er komt nog veel meer bij kijken. Daar kom je helaas pas achter als je ermee te maken krijgt. Eenmaal bezig met het leeghalen zal je merken dat het heel veel werk is, en je niet overal aan hebt gedacht. Wovia-woningontruiming kan al deze zorgen en werkzaamheden uit je handen nemen, van het inpakken tot het afvoeren van het interieur, maar ook de dingen die erna eventueel moeten gebeuren.

ontruimingen

Muren herstellen

Iedereen richt zijn huis anders in, hangt de dingen aan de muur die hij of zij leuk vindt. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een muur hebt weggebroken, dan zal deze in de meeste gevallen ook weer teruggeplaatst moeten worden. Deze werkzaamheden kunnen ook worden gedaan, ook bijvoorbeeld het demonteren van zonweringen binnen en buiten. Trappen die bekleedt zijn met tapijt of de vloer die gelegd is met laminaat, wat er ook moet gebeuren de woning wordt altijd leeg en schoon opgeleverd.

Inpakken van de goederen

Bij de ontruimingen van woningen begint alles met het inpakken van het interieur, wil je dat Wovia-woningontruiming dit voor je doet kan dat afgesproken worden. Het is wel zaak dat er vooraf afgesproken wordt dat je de woning zelf doorloopt om de waardevolle spullen eruit te halen, zodat alleen de spullen overblijven die weg moeten of opgeslagen moeten worden. De medewerkers van Wovia pakken de rest van het interieur professioneel in, en voeren het eventueel volgens afspraak ook af naar een bestemming die is overeengekomen.