grote hanglamp eettafel

Sfeer boven de eettafel

Het hart van een huis bevindt zich waar de liefde door de maag gaat, namelijk aan de eettafel. Een centrale plek waar vrienden, familie en het gezin genieten van gezelligheid en een bourgondisch leven. De juiste sfeer creëren bij deze plek is uiterst belangrijk, en licht speelt hierbij een cruciale rol. De grote hanglamp eettafel is de lamp van komend seizoen.

Minder is meer

Eettafel lampen zijn er in vele soorten en maten. Waarom is momenteel de grote hanglamp zo populair? Minder is meer. Dit motto schuilt achter het idee om te kiezen voor een grote hanglamp. Selecteer een aantal unieke maar opvallende items voor in je woning. Deze lamp zal het pronkstuk zijn en de aandacht naar zich toetrekken. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor de tafellamp groen. Dit is een moderne lamp en absoluut een van onze favorieten.

Tips en tops

Het kiezen van een hanglamp is een persoonlijke keuze. Om je hierbij te helpen, geven wij graag tips en tops. Een hanglamp met verstelbare elementen is niet alleen handig, maar is ook aanpasbaar naar jouw stijl. Je kan zelf kiezen voor een strakke moderne look, of een speelse setting met hoogteverschil. Wat dacht je van verschillende materialen? Een frame van roestvrij staal, gecombineerd met ovale lampenkappen gemaakt van bamboe-elementen. Dit zorgt voor een warme maar toch moderne uitstraling. Door het tijdloze design is het een lamp welke makkelijk te combineren is in ieder interieur. Wees niet bang om te combineren en zo jouw unieke lamp samen te stellen!

Het juiste licht

Wanneer je de juiste lamp gevonden hebt is het ook belangrijk om te kijken naar het juiste licht. Hoe doe je dat? Bekijk de ruimte waar jouw eettafel staat goed. Hoeveel ramen zijn er? Hoeveel andere lampen staan er in de buurt? Bij veel natuurlijk licht kan je het beste kiezen voor warm-wit licht. Dit is licht wat naar het rode toe neigt. Dit zorgt voor een gezellige, huiselijke en vooral warme sfeer. Vroeger was dit niet te realiseren met LED licht maar nu kan dat wel. Het is energiezuinig en een zorgeloos alternatief. De kleurtemperatuur wordt gemeten in Kelvin (K). Met deze waarde wordt ook de warmte van het licht aangegeven. Hoe lager dat deze waarde is hoe warmer het licht. Om het warm-wit licht te realiseren adviseren wij LED verlichting met een waarde van 2700K. Zonder twijfel haal jij dan de juiste sfeer in huis.