Voor de beste terrasoverkapping met lamellen kies je voor SunCircle Projects

Als je in de tuin zit en de zon op je lichaam voelt branden, dan kan dat heel prettig zijn. Als het net lente is en het buiten nog niet al te warm is, dan kunnen die eerste zonnestralen een waar genot zijn om op je huid te voelen. Het is dan vaak zonder de zon nog net te koud en dus heb je die zonnestralen echt nodig om comfortabel te kunnen genieten van de tijd buiten de deur. Maar naarmate de lente verder vordert en overgaat in zomer, neemt ook de temperatuur toe.  Op den duur is het dusdanig warm, dat de zon niet meer comfortabel op de huid brandt. Het is dan zonder zonnestralen op je lichaam al heet genoeg. Als je dan ook nog de directe zon op je huid voelt, dan smelt je weg. Van comfort is dan geen sprake meer. Hoe heter het wordt, des te noodzakelijker het ook wordt dat je de schaduw op kunt zoeken. Het is daarom fijn als je in de tuin een terrasoverkapping met lamellen hebt. In die vroege lente kun je de lamellen gewoon open laten en genieten van de zon. Maar zodra het inderdaad te heet wordt, dan kun je aan de slag met de lamellen. Deze kun je dan over het terras schuiven en dicht draaien. Op deze manier kun je gewoon lekker op je terras blijven zitten op je comfortabele tuinstoel. Omdat je een terrasoverkapping met lamellen laat bouwen, heb je een mooie constructie die nauw aansluit bij je terras. Maar het terras zelf blijft vrij van obstakels. De overkapping leunt op pilaren die naast het terras komen te staan. Als je de lamellen open hebt, dan heb je gewoon vrij zicht op de blauwe lucht boven het terras. Daar komt bij dat je de zon dus ongehinderd op het terras kunt hebben. Op het moment dus dat je geen zonwering nodig hebt, dan heb je ook geen last van een parasol die in de weg staat. Ook hoef je dus niet ieder jaar weer de parasol op te bergen om die later weer tevoorschijn te moeten halen. De terrasoverkapping met lamellen is het hele jaar door een mooie tuindecoratie die natuurlijk blijft staan. Wat je wel kunt doen is het verwijderen van lamellen als het herfst wordt. Maar de constructie van de terrasoverkapping met lamellen blijft uiteraard gewoon staan. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden met een terrasoverkapping met lamellen op de website van suncircleprojects.nl

Bestel een terrasoverkapping met lamellen bij suncircleprojects.nl

Als je op de site bent van suncircleprojects.nl, dan kun je daar meteen goed zien wat je opties zijn voor wat betreft verschillende soorten zonweringen. Je leest hier ook meer over de terrasoverkapping met lamellen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een terrasoverkapping met doek. Als dit qua design beter in je tuin staat, dan kun je daar uiteraard ook voor kiezen. 

Realiseer je wensen via SunCircle Projects

Wat je wensen ook zijn op het gebied van zonwering, je kunt altijd een beroep doen op de expertise van SunCircle Projects. Zo kun je hier terecht voor: 

  • Vouwpanelen
  • Schuifpanelen
  • Terrasoverkappingen