voordelen-van-een-dakkapel

Voordelen van dakkapel prijzen

Dakkapel prijzen kunnen ontzettend variëren. Vooral het formaat van een dakkapel speelt hierbij een grote rol. Kies je voor een kapel van 4 meter breed dan is deze vanzelfsprekend duurder dan eentje van 2 meter breed. Dan zijn er ook nog een aantal andere dingen die invloed hebben op de prijs. Kies je voor een kapel met een schuin dak of met een schuin dak. Ook zijn er kappellen met een dubbel of enkel verhoogde nok. Door deze dingen kan een kapel wel iets duurder worden, maar dit scheelt niet super veel. Kies jij ervoor om een architect in te schakelen om speciaal voor jouw huis een kapel te ontwerpen. Dan kan dit wel redelijk in de prijs schelen. Op alle kapellen krijg je een garantietermijn van 15 jaar. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan dan wordt dit gerepareerd.

Voordelen van een dakkapel

Een dakkapel laat je plaatsen, zodat je meer ruimte krijgt op zolder of op de eerste verdieping. Zo kan je een extra slaapkamer of werkkamer creëren. Ook geeft het jouw huis wat extra’s het maakt het huis helemaal af. Je krijgt niet alleen meer ruimte, maar ook veel meer licht in de kamer. Een kapel zorgt voor meer lichtinval door de meerdere ramen die het heeft. Een huis stijgt ook enorm in waarde. Het is dus een investering waar je lange termijn plezier van hebt. Bij de verkoop verdien je de kosten dus weer grotendeels terug.

Welke materialen worden er gebruikt

Er worden een aantal verschillende materialen gebruikt deze hebben allemaal invloed op de dakkapel prijzen. De materialen kunnen verschillen door welke stijl het huis heeft. Bij een industrieel huis past metaal of ijzer het best ook worden hier vaak donkere tinten gebruikt. Terwijl bij een landelijk huis hout heel goed past.