stoer vloerkleed

Waar kan je een stoer vloerkleed vinden?

Bij het inrichten van een huis moet je niet alleen denken aan meubels. Om het geheel af te maken, is een mooi kleed op de vloer onmisbaar. Klinkt dit wat saai en houd jij juist van stoer? Ook dat is mogelijk met de juiste keuze. Je leest hier hoe je een kleed kiest dat bij jou past.

Kies je stijl

Een vloerkleed geeft direct een bepaalde uitstraling aan je interieur. Zo kun je voor elke stijl gaan die jij maar wilt. In het geval van een stoer vloerkleed ga je het best voor wat donkere kleuren. Je kunt een effen vloerkleed nemen, maar populair zijn ook de kleden met een patroon om het wat meer robuust te laten ogen. Kleden met hoge polen komen bovendien vaak wat meer warm en romantisch over, dus laagpolige kleden hebben in dit geval de voorkeur. Kijk ook altijd naar het materiaal en durf te kiezen voor wat ruwere soort of bijvoorbeeld een grover gebruik. Jute vloerkleden doen het tegenwoordig erg goed en passen nagenoeg in elk interieur.

stoer vloerkleed

Van rechthoek tot vierkant

Kleden heb je in diverse afmetingen en verschillende vormen, maar om het geheel stoer te laten zijn, hebben rechthoekige kleden de voorkeur, evenals kleden die vierkant zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheid die jij in huis hebt. Ronde kleden lenen zich wat minder voor een robuuste look, omdat deze vaak wat vriendelijker en zachter ogen. Toch is een en ander afhankelijk van elkaar en zul je uiteindelijk moeten kijken voor de juiste combinatie tussen vorm, kleur en materiaal.

Waar vind je de perfecte match?

Een stoer vloerkleed is in vele winkels te vinden, zowel online als fysiek. Wat dacht je van de bekende interieurwinkels, zoals bijvoorbeeld Goosens? Zoek je een winkel waar de prijzen doorgaans iets lager liggen, kijk dan eens bij Leenbakker of zelfs bij de grote tuincentra. Ook daar vind je de mooiste, stoere kleden terug. Zoek je het liever online, kijk dan eens bij Fonq of Volero. Met hun ruime aanbod zit jouw favoriet er ongetwijfeld tussen!