Waarom zou je TikTok volgers kopen?

We zijn graag actief op social media en vooral op platformen zoals Instagram en TikTok. TikTok neemt in populariteit toe en dat is logisch. Je kunt namelijk leuke filmpjes maken en deze delen met je volgers. Het social media platform is bij uitstek de plek waar je humoristische, spontane en creatieve video’s kunt zien en delen en logischerwijs spenderen mensen ook enorm veel tijd aan het maken van deze filmpjes. Des te frustrerender is het wanneer je content geen likes krijgt en als je account blijft steken op een handjevol volgers. Gelukkig is daar een oplossing voor! Je kunt gewoon TikTok volgers kopen. In onze blog vertellen we hier meer over.

Organische volgers; de rek is er op den duur uit

TikTok is eigenlijk gebaseerd op het vergaren van organische volgers. Je begint logischerwijs zelf met het volgen van accounts van vrienden, vriendinnen, familieleden en collega’s en je merkt dat ze jou ook gaan volgen. Vrienden van vrienden zien ook jouw account en besluiten je ook om te gaan volgen. Hier spreek je feitelijk over het sneeuwbaleffect en je krijgt dus ook alsmaar meer volgers. Dit zijn dus organische volgers, want je hebt er geen euro aan uitgegeven. Het nadeel hiervan is dat de rek er op den duur uit is en dat je aantal volgers blijft steken. Als je meer volgers zou willen zou je dus iets anders uit de hoge hoed moeten toveren of je kunt TikTok volgers kopen.

Meer is niet altijd beter

Wees jezelf ervan bewust dat meer niet altijd beter is. Mensen gaan massaal video’s en content produceren om meer volgers te krijgen, maar dit kan net zo goed een averechts effect hebben. Als jouw account te vaak te zien is kunnen mensen dit als storend of zelfs als SPAM gaan ervaren. Met als resultaat dat mensen je gaan blocken, rapporteren of zelfs niet meer gaan volgen, omdat er simpelweg teveel content is. Houdt dus je posts onder controle en kies andere opties om het aantal volgers te laten groeien. Je kunt dan bijvoorbeeld veel beter TikTok volgers kopen.

TikTok volgers kopen om er mee te verdienen

Veel mensen willen TikTok volgers kopen om er ook mee te verdienen. Hier zit dan een compleet businessmodel achter, maar we zeggen er gelijk bij dat je dit idee direct in de prullenmand kunt mieteren. Het is namelijk verboden voor influencers, accounts die gesponsord worden en bedrijfsaccounts om volgers te kopen! Hier wordt streng op toegezien en het kan er zelfs voor zorgen dat je account wordt opgeschort. Dus ja, vreselijk leuk en zelfs een goed idee, maar simpelweg niet uit te voeren.

TikTok volgers kopen en echte volgers

Mensen zijn soms terughoudend om te betalen voor volgers, want ze denken dat ze dan volgers krijgen die bijvoorbeeld worden aangestuurd door een artificial intelligence of door een specifiek algoritme. Maar niets is minder waar! Je kunt gerust TikTok volgers kopen, want deze volgers zijn echte mensen die simpelweg interesse hebben in de content die jij maakt!