Floorinq in Nuenen

Welke vloeren passen bij welke woning?

Als je je gaat verdiepen op het gebied van het aanbod vloeren voor in het interieur, dan kom je er al snel achter dat het aanbod eigenlijk eindeloos is. Daarom kan het zomaar zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer gaat zien. Wat wat voor soort vloer past nu het beste bij jouw woning? De twee meest geliefde vloeren worden in dit artikel verder toegelicht.

Floorinq in Nuenen

Een klassieke woning leent zich perfect voor een visgraat vloer

Een visgraat vloer is populairder dan ooit. Maar wist je dat dit type vloer al een erg rijke historie kent? Breng je bijvoorbeeld een bezoek aan een oud paleis of kasteel in Frankrijk, dan is de kans erg groot dat je hier de vloer ook tegen gaat komen. Een klassieke woning leent zich daarom perfect voor het leggen van een visgraat vloer.

Less is more met een vloer met langwerpige en brede planken

Misschien kun je jouw smaak het beste omschrijven als minimalistisch of je wilt de ruimte graag rustig houden dankzij het compacte formaat. Less is more met een vloer met langwerpige en brede planken. Ook heeft dit type vloer een erg tijdloos karakter, waardoor het er in de loop van de tijd nog steeds even fantastisch uit blijft zien. En dat is natuurlijk wel zo belangrijk. 

Kun je hulp gebruiken? Laat je adviseren door een specialist van Floorinq in Nuenen

Het uitzoeken van een nieuwe vloer doe je misschien maar eens in je leven. Kun je daar daarom hulp bij gebruiken? Laat je adviseren door een specialist van Floorinq in Nuenen. Er wordt altijd erg graag met je meegedacht en je bent zeker van advies op maat voor de vloer bij jou in huis.