houten vloer knulst

Alles wat je moet weten over een visgraat vloer

Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende vloeren, zowel in materialen als in legpatronen. Hierom kan het uitkiezen van een geschikte vloer voor in jouw woning erg lastig zijn. Om een goed geschikte keuze te kunnen maken is het van belang dat je op de hoogte bent van alle verschillende soorten vloeren. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe vloer aan te schaffen? Dan kun je de volgende informatie over de visgraat vloer mogelijk goed gebruiken. Hierdoor kun jij voor jezelf bepalen of deze vloer zich aansluit op jouw belangen waarna het mogelijk geschikt is voor in jouw woning.

Wat is een visgraat vloer precies?

Allereerst is het belangrijk dat je op de hoogte bent van wat een visgraat vloer nou eigenlijk is. Hierdoor kun je uiteindelijk een betere overweging maken. De naam visgraat verwijst naar de wijze waarop de vloer gelegd is. Het is een vloer die bestaat uit korte planken die schuin en haaks boven elkaar worden geplaatst. Door deze manier van leggen ontstaat er een patroon in de vloer dat lijkt op visgraat, vandaar de naam. De vloer ziet er erg stijlvol uit en geeft hierdoor een tijdloze uitstraling.

Visgraat Vloer

De vloer is sfeervol en tijdloos

Door het terugkerende patroon in de vloer is het een echte sfeermaker voor in huis. Daarnaast is de vloer tijdloos. Dit komt omdat de vloeren van erg veel verschillende soorten materialen gemaakt kan worden en hierdoor in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen is. 

De vloer is beschikbaar in verschillende materialen, maten en kleuren

Naast dat de vloer in allerlei verschillende stijlen te verkrijgen is, is de vloer ook nog eens goed te combineren met vloerverwarming. Daarnaast zijn de vloerelementen op maat te maken en dus voor iedere ruimte geschikt. Tot slot is het prettig dat de vloer ook in verschillende kleuren te verkrijgen is, dit komt door de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden.

mooie vloer