Makelaar Bergen op Zoom

Een bedrijfspand kopen in Bergen op Zoom?

Ook op zakelijk gebied is het natuurlijk fijn als je vooruit komt, misschien wil je als onderneming wel uitbreiden met een winkel in de omgeving van Bergen op Zoom. Natuurlijk wil je wel weten wat er speelt op de markt betreft de verkoop van winkels, wat zijn de gangbare prijzen en wat zijn aantrekkelijke buurten en straten. Makelaar Bergen op Zoom is uitstekend op de hoogte van de stand van zaken zowel op de woningmarkt, als de markt voor bedrijfspanden. Het is de moeite waard om te informeren bij devierwindenmakelaardij.nl betreft de bedrijfspanden.

Altijd een eerlijke prijs 

Of je nu een bedrijfspand koopt of verkoopt of een woning, een eerlijke prijs moet hierbij garant staan. Bij de koop van een woning wil je niet teveel betalen, bij de verkoop van een je winkel of woning wil je ook een eerlijke prijs krijgen die relevant is aan de markt. Met de makelaar Bergen op Zoom in de hand, zal er altijd worden gestreefd naar een gunstige prijs bij zowel koop als verkoop. Vaak wordt dit onderbouwd met diverse rapporten om de prijs te onderbouwen, een woning koop je niet iedere week, dus is het goed daar extra aandacht aan te besteden.

Makelaar Bergen op Zoom

Bouwkundige rapporten

Een huis kan er nog zo mooi en goed onderhouden uit zien, toch weet je niet wat er onder dat mooie afgetimmerde dak zit bijvoorbeeld. Een bouwkundig rapport laat precies zien hoe de staat van de woning is, zodat je geen huis koopt die bouwtechnisch niet in orde is en waar al snel veel kosten moeten worden gemaakt. Makelaar Bergen op Zoom verzorgd een gedegen rapport, zodat je direct weet waar je aan toe bent voordat je een woning koopt. Deze manier van werken voorkomt onverwachte problemen tijdens het verbouwen of wanneer je net in de woning woont.