Een gietvloer in je keuken.

Staat er dit jaar een ingrijpende verbouwing op de planning? Bijvoorbeeld omdat jouw badkamer aardig verouderd is en je deze zo snel mogelijk in een nieuw jasje wilt steken? Omdat je onlangs verhuisd bent naar een nieuwe woning en je wil een frisse nieuwe design keuken plaatsen? Of omdat je de hal van jouw woning eens een keertje goed op wilt frissen? Wat jouw situatie ook is en wat voor wensen je ook hebt, in alle gevallen is het verstandig om te kiezen voor een gietvloer. Wat de voordelen hieraan zijn? Je leest het in deze blog.

Geniet van een stofvrij en naadloos resultaat als je kiest voor een gietvloer

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer in hun woning. En dat is helemaal niet zo vreemd. Door te kiezen voor een gietvloer ben je verzekerd van een stofvrije en naadloze oplossing, wat zorgt voor een strak resultaat. Ook heeft een gietvloer weinig onderhoud nodig en de vloer is kras- en slijtvast. Ideaal voor ruimtes waar veel geleefd wordt! Dankzij het naadloze karakter kan de vloer in iedere ruimte van het huis worden gelegd. Zelfs in ruimtes waar snel water aanwezig is, zoals de badkamer of keuken! Kies jij voor de verbouwing van jouw woning ook voor deze industriële woontrend?

Kies uit tientallen kleuren tijdens het aanschaffen van jouw gietvloer

Een groot voordeel van een gietvloer, is dat deze vandaag de dag verkrijgbaar is in tientallen kleuren en soorten. Niet alleen heb je een brede keuze uit allerlei grijstinten, maar ook opvallende kleuren zoals mintgroen en wit behoren tot de mogelijkheden. In welke kleur zie jij je vloer het liefste terug? Nadat je de keuze voor een van de kleuren hebt gemaakt, is het verstandig om de gietvloer te laten leggen door professionals met jarenlange ervaring in het vak. Zo weet je zeker dat jouw vloer goed, netjes, snel en strak wordt gelegd. Dat bespaart je tijd én kosten die je anders kwijt bent aan een verkeerd gelegde vloer.