Een glazen lichtstraat op maat

Net zoals alle producten bij vlakkelichtkoepel.nl kun je ook een glazen lichtstraat op maat bestellen. Dat doe je in enkele stappen. Eerst moet je opmeten hoe groot de afmetingen van de lichtstraat zijn. Op de website van vlakkelichtkoepel.nl kun je gedetailleerde informatie vinden over de manier waarop je die afmetingen moet opmeten. Vervolgens maak je een keuze voor de uitvoering van de glazen lichtstraat op maat. Als de te overspannen lengte niet groter is dan 7,5 meter heb je voldoende aan één lichtstraat. Bij een grotere lengte moet je twee lichtstraten aan elkaar koppelen.

Verschillende opties voor een glazen lichtstraat op maat

Zodra je hebt opgemeten hoe groot de lichtstraat op maat moet worden kies je voor een uitvoering. Je hebt keus uit een lichtstraat op maat met een opstand en één die rechtstreeks op het dak wordt gemonteerd. Daarna selecteer je de luxe opties, zoals het soort glas. Al het glas is prima geïsoleerd, maar sommige soorten hebben een zonwerende coating. Als de kans groot is dat het in de zomer te warm wordt in je gebouw kun je kiezen voor een zonwering. Er is een zonwering verkrijgbaar die met de hand moet worden bediend, maar er is ook een elektrische variant leverbaar.

Een glazen lichtstraat monteren

Een glazen lichtstraat op maat wil zeggen dat de lichtstraat volgens de opgegeven afmetingen wordt geleverd en met alle opties die je hebt besteld. De lichtstraat op maat wordt volledig gemonteerd bij je thuis afgeleverd. Het monteren op het dak is jouw eigen verantwoordelijkheid. Je kunt dat eventueel zelf doen, maar dat wordt niet aangeraden. Een gemonteerde lichtstraat is behoorlijk zwaar en erg onhandig te manoeuvreren. Je kunt dat beter overlaten aan vakmensen die zich daar dagelijks mee bezighouden. Zoals een aannemer. Die heeft de juiste gereedschappen.