Een verhuisbedrijf inschakelen

Verhuizen kan letsel en lelijke blessures veroorzaken. Een verhuisbedrijf inschakelen en het werk uitbesteden kan dus veel ellende voorkomen. Verhuizers hebben een ruime ervaring met het versjouwen van kasten, bedden en bankstellen, en verhuisbedrijven hebben de goede hulpmiddelen om te tillen. Maar om meer redenen kan het gezond en handig zijn om te besluiten een verhuisbedrijf Dordrecht in te schakelen.

Fysiotherapie en gemiste werkuren kost meer dan verhuizers inhuren

Het meeste wat voorkomt is toch dat door de rug gaan. Als je veelal op een kantoor werkt, en ineens een verhuizing gaat doen, dan heeft je lichaam de conditie niet. Daarbij heb je ook geen kennis met verhuizen, en dan vooral delen uit de inboedel die als lomp te omschrijven zijn, zijn dan een probleem. Een lege kast is niet zwaar, maar waar moet je die kast vastgrijpen? De kast heeft de neiging om te vallen of weg te glijden, je maakt de fout om dat tegen te houden, en dan gaat het fout. Als je dan bijvoorbeeld als ZZP’er werkt en je hebt fysiotherapie nodig, dan kost dat meer dan een verhuisbedrijf inschakelen. Dit is nog afgezien van schade aan je inboedel die je niet kan verhalen. Verhuisbedrijven hebben een verzekering. De kans op schade is erg klein omdat professionals het werk uitvoeren, maar mocht er schade ontstaan dan keert de verzekering uit.

Verhuisbedrijven kunnen volledige service bieden

Misschien is het nog voordeliger om bij een verhuisbedrijf inschakelen gebruik te maken van de in- en uitpakservice waarbij de verhuizers ook kleine montagewerkzaamheden verrichten? Een goed voorbeeld hierin is een tandarts die makkelijk kon uitrekenen dat de praktijk een dag sluiten meer kost dan een verhuisbedrijf inschakelen. De tandarts gaf de sleutels af van de oude en nieuwe woning, en ging patiënten helpen. In de tussentijd pakten verhuizers alles in en monteerden lampen af, brachten het over om het andersom te doen. De tandarts ging aan het einde van de dag naar de andere woning, alles stond op de juiste plek en lag in de kasten, de lampen waren opgehangen, de radio en tv waren aangesloten en geprogrammeerd. Soms heeft een verhuisbedrijf ook een klusjesman, en die kan de vorige woning gereed maken voor de volgende huurder. Enkele verhuisbedrijven hebben een specialisme in internationale verhuizingen en kunnen zorgen dat de goede douanedocumenten bij de inboedel gevoegd worden. Informeer bij het verhuisbedrijf in de buurt naar de mogelijkheden, en ga als je moet verhuizen altijd voor een prijsopgave. Een verhuisbedrijf inschakelen is al snel voordelig.

Bron: Atmyhome.nl