Nieuwe bureaus aanschaffen 

Een nieuw bureau is eens in de zoveel tijd een goed idee om te doen. Helemaal op dit moment worden er veel bureaus aangeschaft omdat mensen op dit moment een hele hoop thuis moeten werken door de huidige situatie. Een goed bureau is dan ook belangrijk omdat je hier voor een langere tijd achter zit. Uiteraard is de bureaustoel belangrijk, maar het bureau wordt in een hoop situaties vergeten. Met die reden gaan we in deze tekst dan ook focussen op een bureau. Welke soorten bureaus zijn er en welke past het beste bij jou?

Een normaal bureau

Een bekend bureau is het normale bureau die een hele hoop mensen thuis hebben staan. Dit is vaak een ruimte om achter te zitten met aan de zijkant bijvoorbeeld lades. Bovenop ligt een blad waar spullen en eventueel een computer op geplaatst kunnen worden. Het bureau is vaak in een universele hoogte en te koop in een hele hoop verschillende designs waardoor er altijd wel een bureau is wat past bij jouw interieur. Ondanks dat het normale bureau veel gebruikt wordt, is dit niet het enige bureau wat gebruikt wordt door mensen zowel thuis als op het werk.

Een sta bureau

Er is namelijk ook de mogelijkheid van een sta bureau. Dit is een bureau waar je, zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, achter kan staan. Deze is dus een stuk hoger dan een regulier bureau. Het voordeel hieraan is dat je geen bureaustoel nodig hebt omdat je er zelf gewoon achter kunt gaan staan. Ook heb je daardoor meer bewegingsvrijheid en is een staande houding veel beter voor de rug. Toch kan lang staan er voor zorgen dat je moe wordt waardoor je de behoefte krijgt om te gaan zitten. Gelukkig is er nog een derde bureau.

Een zit-sta bureau

Namelijk in de vorm van een zit-sta bureau. Dit zijn bureaus van Officetopper die door een bepaalde manier omhoog en naar beneden kunnen. In sommige gevallen is dit door middel van het draaien van een wiel, maar het kan ook automatisch zijn. Hierdoor kun je de hoogte van het bureau precies instellen zoals jij wil. Ook is het mogelijk om het bureau naar boven te zetten zodat je er achter kunt gaan staan. Daarna kan hij weer naar beneden om er achter te kunnen zitten. Op die manier ben je dus niet de hele dag in een bepaalde houding, maar kun je zowel gaan zitten als gaan staan. Een ideaal bureau thuis en op werk.

Bron: Officetopper.com