leren lus

Prachtige afwerking voor je meubels

In de meeste gevallen wanneer je een meubelstuk koopt, is deze afgewerkt met een handgreep of een deurknop om een kastdeurtje te kunnen openen of sluiten. Maar wist je dat een leren lus een zeer decoratieve oplossing is in plaats van een saaie knop, verkrijgbaar in verschillende kleuren maten zodat je ze overal kunt gebruiken. Ook de breedtemaat is te kiezen, hoe groter het meubel hoe breder je de lus kunt nemen.

Bepaal zelf de lengte van de lus

Wanneer je besluit om ook je kasten uit te voeren met een leren lus, kun je zelf kijken wat de lengte ervan moet zijn. Over het algemeen wordt een langere lus gebruikt voor een grote kast, bij een keukenkastje wordt een korte lus gebruikt. Weet je niet precies welke kleur je wilt, je kunt in de webshop gratis testers bestellen. Op deze manier weet je precies wat je kunt verwachten bij een bestelling. Bij elke lus ontvang je tevens een slotbout om deze te kunnen bevestigen.

leren lus

Let op bij het kiezen van de slotbout

Wanneer je de leren lus netjes en goed op wilt hangen bij het meubel, heb je een slotbout nodig. Hierbij is het wel verstandig om goed op te letten welke lengte bout je neemt, een te korte bout zorgt ervoor dat de lus niet goed vastzit. Heb je eenmaal de lus bevestigt dan heb je een prachtig unieke decoratie die ook nog eens nuttig is, te gebruiken voor allerlei verschillende soorten meubels. Van een dressoir tot een commode voor de baby, de lussen zijn overal te gebruiken.