logo_tegelmax

Tegelmaxx voor al uw tegels

Bent u opzoek naar goede kwaliteit tegels? Dan is Tegelmaxx de juiste voor u. Tegelmaxx is een bedrijf die tegels levert aan particulieren, project ondernemers of gewoon bedrijfseigenaren. Zo ben je af van het gedoe met groothandels die alleen maar bij bepaalde mensen leveren, want bij Tegelmaxx kunt u altijd terecht. Al heeft u maar twee tegels nodig omdat de er een paar kapot zijn gegaan, of u wilt uw hele badkamer opnieuw laten betegelen, al deze tegels zullen beschikbaar zijn bij Tegelmaxx. Dit komt omdat dit bedrijf een zeer groot assortiment heeft in tegels. Dit betekent ook dat u altijd binnen een week uw tegels zult binnenkrijgen. Dit is natuurlijk handig omdat u dan zo snel mogelijk aan de slag kan met het leggen van de dan bezorgde tegel.

badkamer-inspiratie

Mijn ervaring met Tegelmaxx.

De ervaring die ik heb gehad met Tegelmaxx is zeer positief. Zo heb ik gemakkelijk dit bedrijf kunnen contacteren via de gegevens die op de site stonden. Zo was het personeel zeer vriendelijk aan de telefoon en zijn hier mijn vragen uiteindelijk allemaal beantwoord. Zo ben ik een paar dagen later naar de zaak van Tegelmaxx zelf gegaan en daar in de showroom gekeken. Daar ben ik zelf ook op een vriendelijke en persoonlijke wijze geholpen zodat ik de juiste tegels zou krijgen die ik nodig had. De tegels zelf werden ook netjes binnen de tijd geleverd en zonder beschadiging aangekomen. Daarom raad ik Tegelmaxx aan iedereen aan die goed wilt geholpen worden bij het uitzoeken van tegels en die ook snel in huis willen hebben.