logo-keuken-en-keukens

Tip voor voordelige keuken Duiven

Mijn vader wilde zijn keuken graag vervangen met een nieuwe en modernere keuken. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar keuken Duiven om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat mooie en voordelige keukens aanbiedt. 

keuken

Een zeer goede en vooral overzichtelijke website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuken Duiven kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende bedrijven dat keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal website shadden bezocht en met elkaar had vergeleken sprak ons de website van Keuken en Keukens ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website staat onder ander ook vermeld dat het bedrijf zeer voordelige prijzen hanteert voor de keukens die zij aanbieden. Dit sprak mij en mijn vader erg aan waardoor mijn vader besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Kennis gemaakt met Frits van Keuken en Keukens 

Toen mijn vader contact met het bedrijf opnam werd hij erg uitgebreid en vriendelijk geholpen. Frits kwam al erg snel langs onze woning om de wensen van mijn vader te bespreken en om een ontwerp te maken. Mijn vader besloot vervolgens om over te gaan tot een aankoop van een keuken bij keuken en Keukens. De keuken werd een aantal weken later geleverd en gemonteerd. De keuken ziet er supermooi uit en daarom zijn we ook allebei erg tevreden over Keuken en Keukens.