betonlook gietvloeren

Waarom een betonlook gietvloeren?

Beton wordt vaak niet gezien als een materiaal die erg mooi is, maar dat is in de laatste jaren flink veranderd. Dat komt doordat beton wordt gebruikt als vloer in betonlook gietvloeren. Hier krijg je niet de saaie kleur die voor sommige zelfs deprimerend is, maar je krijgt juist een moderne en industriële uitstraling. Dit is voor veel mensen juist de stijl die zij in hun woning willen. Daarom is het dan ook zeker een aanrader om langs te gaan in een showroom om te kijken of de vloer bij jou past. 

Voordeel

Een betonnen vloer brengt een aantal voordelen met zich mee. Waarbij laminaat snel beschadigd wordt en veel kraakt heb je dat bij betonlook gietvloeren dat juist niet. De vloer krijgt is zo samengesteld dat er geen slijtage plaatsvindt op de vloer. Daarnaast wordt er ook een coating aangebracht op de vloer die dit moet voorkomen. Bij de coating komt ook een bescherming tegen waterschade. Waarbij je denkt dat de je niet veel water of wat anders morst gaat het helaas toch sneller dan je denkt. Bij sommige vloeren zal het een vlek achter laten. Bij de betonvloer zal dat gelukkig niet het geval zijn. 

betonlook gietvloeren

Onderhoud

Het onderhouden van betonlook gietvloeren is vrij simpel. Waarbij je sommige vloeren snel vies worden of gaan krommen door de tijd heen is dit bij je betonvloer niet het geval. Dit is super voor wanneer je weinig tijd hebt in verband met werk. Natuurlijk moet je de vloer wel eens schoonmaken, maar dat spreekt voor zich. Je vloer kan zijn glans verliezen, maar ook hiervoor is een lak beschikbaar die de glans kan terugbrengen. Verder krijg je wanneer de vloer af is nog extra tips over de vloer. Mocht je dan nog vragen hebben wees dan niet bang om ze te stellen.