milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Yousea

YouSea heeft, samen met experts op het gebied van duurzaam en ecologisch schoonmaken, met elkaar milieuvriendelijke producten ontwikkeld. Samen zetten we ons in voor een schonere wereld. De milieuvriendelijke producten die YouSea in het assortiment heeft, zijn kwalitatief natuurlijke schoonmaakproducten. Deze schoonmaakproducten zijn vrij van chemische stoffen en in wateroplosbare Eco-Xtabs.

Invloed plastic op het milieu

Bij het produceren van plastic,komen er schadelijke stoffen in de lucht terecht. Eén van deze stoffen is CO2. CO2-uitstoot leidt tot opwarming van de aarde en heeft gevolgen voor de gezondheid van de mens.

De plastic komt terecht in de zogenoemde ‘plastic soep’ -ook wel de plastic vuilnisbelten- van de zee. Om dit te voorkomen heeft YouSea milieuvriendelijke producten ontworpen, waarmee de CO-2 uitstoot wordt verminderd.

milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Hoe werken de milieuvriendelijke producten van YouSea?

De milieuvriendelijke producten van YouSea, de Eco-Xtab™, zijn eenvoudig en volledig duurzaam in gebruik. Voeg 500ml of 750 ml warm water toe aan de Eco-Xtab™, goed schudden en het middel is klaar voor gebruik. Ook de verpakking van de milieuvriendelijke producten van YouSea, zijn volledig duurzaam. Je kan de verpakking van de tabs weggooien bij het oud papier aangezien de verpakking is gemaakt van karton.

Ook aan de verpakking van de milieuvriendelijke producten is gedacht. De tabs kunnen opgelost worden in de special ontworpen aluminium flessen. De sprayer die op de aluminiumfles zit toegevoegd, is gemaakt van gerecycled plastic. De aluminium fles kan eenmalig worden aangekocht en hergebruikt worden.

De belofte van YouSea

De milieuvriendelijke producten bevorderen het milieu en de natuur. De milieuvriendelijke producten zijn immers dierproefvrij en vegan. Er wordt gestreefd naar een Zero Waste levensstijl. Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met de 5 R’s: refuse, reduce, reuse, recycle en rot. De uitstoot wordt met de 5 R manier vermindert en vormt geen gevaar voor mens, dier en planeet.