kerntrekbeslag

Wat is het voordeel van kerntrekbeslag?

Heb je nieuw deurbeslag nodig, omdat je aan het verbouwen of klussen bent of omdat deze versleten is? Dan is het handig om meteen voor kerntrekbeslag te kiezen. Nu zal je misschien denken dat dat erg duur is, maar uiteindelijk zal dit toch heel erg meevallen. Wij vertellen jou de voordelen ervan.

Optimale beveiliging

Het grootste voordeel aan kerntrekbeveiliging is dat het de optimale beveiliging biedt. Dit deurbeslag schrikt namelijk inbrekers af, omdat zij kunnen zien dat jouw woning SKG3 beveiligd is. Dat wil zeggen dat jouw woning minimaal 5 minuten tegen alle voorkomende inbraakmethodes beveiligd is. Dit duurt ze te lang, waardoor ze een andere woning zullen zoeken. Zo beschadigd jouw deur, het beslag en het slot niet, waarmee je veel geld bespaart. Het beslag zorgt ervoor dat inbrekers niet kunnen kerntrekken. Maar wat is kerntrekken dan? Dat is een veelvoorkomende en eenvoudig uit te voeren inbraakmethode, wat een inbreker zo uit kan voeren met simpel gereedschap. Om met een gerust hart jouw woning of bedrijfspand te verlaten is het van belang ze hiertegen te beveiligen. Dit doe je met kerntrekbeslag, maar ook met een SKG3 gekeurd cilinderslot. 

Kerntrekbeslag in jouw stijl

Daarnaast heeft kerntrekbeslag nog een voordeel. Er zijn namelijk diverse soorten kerntrekbeslag, waardoor je deze in jouw stijl kan kiezen. Je hebt ze rond of rechthoekig afgewerkt en in de kleuren zwart en zilvergrijs. Heb je geen deurbeslag, dan kan je ook voor een kerntrekrozet kiezen. Verder kan je kiezen uit het soort kruk dat jij het handigst en mooist vindt, namelijk een greep-kruk, knop-greep, kruk-kruk en knop-kruk. Heb je al binnendeurbeslag, dan kan je ook alleen een buitenschild kopen, aangezien kerntrekbeslag alleen aan de buitenkant van jouw deur zit. Wel moet deze passend zijn. Doordat je zoveel keuze hebt kan je het beslag kiezen dat bij jouw interieur en deur past, maar ook welke jou gemak biedt. Heb je een zwarte deur of een modern interieur, dan is zwart kerntrekbeslag het meest passend. Op die manier kan je helemaal zelf kiezen welk kerntrekbeslag je wilt. Voordelige prijs
Wil je kerntrekbeslag voor de voordeligste prijs? Dan kan je het beste in een online webwinkel kijken, aangezien je dan kan vergelijken, een ruim aanbod hebt en reviews kan lezen. Bovendien krijg je ook een optimale, persoonlijke service voor als je vragen hebt. Toplock is zo’n voorbeeld ervan. Kijk maar eens rond op hun website, je vindt er alle informatie over kerntrekbeslag en krijgt hulp als je iets niet weet. Zij geven jou het juiste advies. Zo heb je altijd het beste product in huis.