Droogboeketten kopen

Ben jij een echte bloemen liefhebber?

Ben jij iemand die heel erg van leuke bloemen houd en het liefst elke week een mooie nieuwe bos uit gaat kiezen bij de bloemenwinkel in de stad? Dan zijn droogbloemen misschien wel wat voor jou. Droogbloemen zijn bloemen die op professionele manier gedroogd zijn waardoor ze erg lang mooi blijven. Ze zijn er in heel veel soorten, maten en kleuren. Je kan er ook voor kiezen om je eigen droogboeket zelf samen te stellen met de kleuren die je mooi vind. Hierdoor heb je dus elke week prachtige bloemen in huis staan, maar blijven ze veel langer mooi dan gewone bloemen. Het is dus ook goedkoper.

De verschillende soorten om uit te kiezen

Zoals ik al zei zijn er veel verschillende soorten droogbloemen om uit te kiezen. Een aantal voorbeelden zijn; pamapspluimen, babala, tarwe, haver en papaver. Buiten de voorbeelden die ik net genoemd heb zijn er natuurlijk nog meer soorten net zoals bij gewone bloemen. Er is in ieder geval genoeg keus en er zit voor ieders smaak altijd wel wat tussen. Als je een boeket gaat kopen zal de bloemist vast een boel van deze soorten met elkaar combineren zodat je een mooi veldboeket krijgt met verschillende bloemen en kleuren. Je kan natuurlijk ook zelf uit de verschillende soorten bloemen kiezen en een boeket samenstellen.

Alle kleuren van de regenboog

Nu denk je misschien aan het liedje van K3, maar die bedoel ik natuurlijk niet. Ik heb het hier over de droogbloemen. Naast dat er zoveel verschillende soorten bloemen zijn, zijn er ook nog eens heel veel kleuren die je kan kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit roze, gele, rode, oranje en zelfs zwarte droogbloemen. Mocht je nou niet zo van felle kleuren houden zijn ze ook nog in neutrale kleuren te koop of te bestellen. Je kan ze dus kopen in bijpassende kleuren van de inrichting van je huis.