balkonhekken-op-maat

De beste oplossing voor privacy op je balkon

Tegenwoordig zijn appartementen de nieuwste aankoop trend. Niet enkel doordat de prijzen van huizen maar ook appartementen sterk zijn gestegen de laatste jaren en blijven stijgen, indien je in de stad wilt wonen is een appartement soms de enige mogelijke keuze door de vol bebouwing van veel steden. Om toch te genieten van de buitenlucht en de zon, kiezen veel mensen voor een appartement met terras. Echter doordat terrassen van verschillende appartementen vaak vlak naast elkaar gelegen zijn, is privacy soms ver te zoeken. Een balkon hek kan hier de perfecte oplossing voor zijn. Meer bepaald, een privacyscherm balkon om aangesloten terrassen van elkaar te scheiden.

Claim je privacy terug

Wanneer het lekker weer is, wil je optimaal genieten van je appartement met balkon. Echter, wanneer de buren hetzelfde doen, kan het soms een raar en onwennig gevoel geven doordat je op elkaars terras en zelfs appartement kan binnenkijken. Hier is echter een makkelijke, goedkope en mooie oplossing voor; een privacyscherm op je balkon. Dit privacyscherm fungeert als scheidingswand tussen de verschillende terrassen en is niet enkel een manier om je privacy op je terras terug te winnen, het is ook een makkelijke erfscheiding om duidelijk te tonen wat jouw bezit is en wat het bezit van je buur is. Zo kunnen jij en je gezinsleden weer optimaal genieten van je balkon zonder privacy te moeten opgeven.

De verschillende privacyscherm balkon modellen

Een privacyscherm op je balkon bestaat optimaal uit aluminium dat lang meegaat en bestendig is tegen alle weer en wind maar ook uit ondoorzichtig en sterk glas om toch nog licht door te laten maar zodat het onmogelijk wordt dat je buren in je terras kunnen kijken. In deze categorieën bestaan er verschillende mogelijkheden qua stijlen en kleuren. Naargelang je preferenties en na samenspraak met je buren, kies je het privacyscherm dat het beste bij je past.