landelijke woonstijl

De landelijke woonstijl!

Een landelijk interieur wordt steeds populairder in Nederland. Steeds meer mensen zijn opzoek naar dat ‘puur natuur’ gevoel, en willen een stukje van het buitenleven mee naar binnen nemen. Jij ook? Lees dan verder en kom meer te weten over landelijke meubelen.

Materialen

De mooiste natuurlijke materialen komen terug in het landelijke interieur. Gebruik veel hout, steen, en linnen en hou het zo grof en natuurlijk mogelijk. Qua kleurenpalet kan je op zoek gaan naar rustige wit- en bruintinten. En als je eventueel toch een kleurtje toe wilt voegen kan je gaan voor oker, of groenblauw. Deze prachtige kleuren zullen goed samen gaan met het hout en zorgen voor een warme sfeer in jouw woning!

Landelijke meubelen

De echte statement pieces komen al snel in de ruimtes te staan waar jij je geliefde gasten ontvangt. In een landelijke woonstijl zijn deze meubelen al snel sober en grof. Bijvoorbeeld een lange eettafel van onbewerkt hout, met ruime stoelen of zelfs een eetbank. Het opvallende hout van de tafel is dan weer prachtig te combineren met een ruime stoffen hoekbank. Kleed de ruimte daarnaast verder aan met typisch landelijke accessoires. Denk aan, gehaakte plaids op de bank en rotan manden. Niet te ontbreken zijn ook de grote groene planten die nog een extra knipoog aan het buitenleven geven in jouw woonkamer. Nog een voordeel van een landelijke woonstijl is dat je het wat betreft budget zo gek kan maken als je zelf wilt. Er is zelfs de mogelijkheid om de warme landelijke sfeer al te creëren door het opknappen van oud meubilair. Maar ga jij de zoektocht naar die prachtige tafel of bank starten? Neem dan vooral een kijkje bij Verschoor wonen. Hier geven ze je ook advies op maat voor jouw eigen woning!