hr++ glas

HR++ glas laten plaatsen

Kiezen voor het juiste glas in huis biedt jou veel voordelen. Zo kan je zorgen dat je er veel beter mee isoleert. Dat geldt zeker wanneer je voor HR++ glas kiest. Het is glas dat aan de beste thermische eigenschappen voldoet. Daardoor is het dus een goed idee om je huidige glas te vervangen. Het is een manier waarop je snel kosten kan besparen. Je bent minder kwijt aan energie. Dat zorgt ook direct dat je beter voor het milieu zorgt. Dat maakt het dus direct ook wel heel interessant. Er zitten veel verschillende voordelen aan.

hr++ glas

Uitleg over HR++ glas

HR++ glas is glas van het hoogste rendement. Het is dubbel glas dat isoleert. Het bestaat dus uit twee glasplaten. Dit is natuurlijk niet het enige. De randen binnen het kozijn worden met een speciale kit afgewerkt. Daardoor gaat er nog minder warmte verloren. Het verschil met gewoon dubbelglas is bovendien dat er geen lucht tussen de platen zit. In plaats daarvan is voor een speciaal edelgas gekozen. Dit draagt eraan bij dat de isolatie alleen maar nog beter is. Daar bovenop komt dan ook nog een speciale coating aan één zijde van het glas voor nog meer isolatie.

De belangrijkste pluspunten

HR++ glas brengt allerlei verschillende pluspunten met zich mee dankzij de goede isolatie. In de eerste plaats zorg je dat de warmte beter bewaard blijft. Dat is natuurlijk alvast het belangrijkste. Daaruit vloeit voort dat je een beter rendement bereikt. Misschien wel het beste rendement dat mogelijk is. Zo blijven je energiekosten dus ook lekker laag. Daarnaast is het glas ook nog eens op allerlei manieren te bewerken. Je kunt zorgen dat het geluidswerend wordt gemaakt. Ook is er een zonwerende optie. Zo kan de keuze voor deze glazen platen het wooncomfort op vele manieren alleen maar verder verhogen.