Kiezen voor zwart deurbeslag

Wanneer je een nieuwe voordeur achterdeur, kamerdeur of tussendeur gaat aanschaffen, moet je ook aan het deurbeslag denken. Dit is iets waar veel mensen niet direct aan denken bij het uitkiezen van een deur. Vaak wordt er gedacht dat je een deur koopt en dat is het. Tegenwoordig heb jij echter alle keuze. Zo kun je deuren vrijwel volledig naar jouw smaak samenstellen. Hier hoort nu eenmaal ook het deurbeslag bij. Wat voor een deur je ook kiest, zwart deurbeslag past er altijd perfect bij.

Waarom kiezen voor zwart deurbeslag?

Zwart deurbeslag lijkt op het eerste gezicht misschien wat eentonig. Dit is begrijpelijk aangezien zwart, zwart is en daar weinig aan te veranderen is. Maar wanneer je denkt aan de toepasbaarheid van zwart deurbeslag zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

De kleur zwart is op vrijwel iedere oppervlakte toe te passen. Eenvoudige stalen deuren, tot riant bewerkte houten deuren of deuren van kunststof. Zwart deurbeslag past er hoe dan ook bij. Dit heeft te maken met de tijdloosheid van de kleur zwart. Het is simpelweg niet weg te denken en blijft populair ongeacht de ontwikkeling van nieuwe trends. Zwart blijft hierin een constant aangezicht.

Niet elk zwart is overigens hetzelfde. De textuur van de kleur zwart kan al een hele andere uitstraling geven. Een mat zwart ziet er al ontzettend anders uit dat een glanzend zwart deurbeslag.

Zwartkleurig deurbeslag is dus tijdloos en zal nog vele jaren meegaan. Zelfs wanneer je besluit om de deur, muren, lijsten of zelfs het gehele huis te veranderen zal het zwarte deurbeslag eenvoudig meegaan.

Het mooie van zwart deurbeslag

Omdat zwart deurbeslag juist zo een neutrale kleur is, staat het overal mooi bij. Daarnaast is het in vele soorten ontwerpen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan sierlijke klassieke ontwerpen of juist strakke moderne ontwerpen. Ontwerpen met versiersels of helemaal niks erop. Jij bepaalt hoe het eruit komt te zien.

De grote keuze maakt zwart deurbeslag ook juist zo interessant. Jij kunt er immers volledig je eigen stijl van maken. Misschien kies je er wel voor om verschillende ontwerpen of tinten zwart met elkaar te combineren. Dit creëert dan weer een mooi contrast tussen de twee.

Het zelfde geldt voor het combineren van zwart deurbeslag met een witte of felgekleurde deur. Ga je meer voor eenheid? dan is zwart op zwart altijd een top oplossing. Ook hierin kun je speels zijn door verschillende tinten zwart met elkaar te combineren. Hoe dan ook is er altijd wel een plek om zwart deurbeslag in te verwerken.

Bron: jouwinboedel