Je huis een make-over geven

Soms heb je zin in even iets helemaal nieuws, een frisse wind door je interieur. Je zou kunnen beginnen met de slaapkamer. Hierbij kun je denken aan een nieuw bed, een nieuwe vloer of nieuwe raamdecoratie, hierdoor krijgt je slaapkamer meteen een heel ander uiterlijk. Voor een complete make-over van mijn slaapkamer ben ik naar een woonwinkel in Borne geweest. Hier heb ik een nieuwe vloer uitgekozen, ze hebben erg veel keuze namelijk PVC, vinyl en tapijt. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een vloer van PVC omdat deze stil, geluiddempend, sterk en duurzaam is. Niet alleen voor mijn vloer kon ik hier terecht ze hebben mij ook uitstekend geholpen bij het uitkiezen van een nieuw bed. Hierin hadden ze ook erg veel keuze en zo heb ik uiteindelijk een bed gekocht dat helemaal bij mij past.  

Investeren in je huis

Een nieuw bed is echt een investering, het bevordert de slaap en hierdoor voel je je overdag fitter om te doen wat je leuk vindt. Naast investeren in een nieuw bed zou je ook kunnen investeren in zonnepanelen. Het investeren in zonnepanelen heef meerdere voordelen, één daarvan is dat je binnen 10 jaar je zonnepanelen hebt terugverdiend. Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar mee dus je hebt dan nog 15 jaar om winst te maken op je panelen. Wanneer je zonnepanelen op je dak hebt liggen zal de waarde van je huis gaan stijgen, dit komt doordat de maandlasten van de volgende bewoner lager zullen zijn. 

Zelf ben ik voor zonnepanelen naar een bedrijf geweest uit Losser. Zij staan in Twente bekend als dé specialist op het gebied van zonnepanelen. Ze komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en een schatting te maken van de kosten en opbrengsten. Dus wanneer je zonnepanelen aan het overwegen bent zou ik zeker een kijkje nemen op de site.