Kies de juiste plek

Met zijn opvallende design kan een wingchair op elke plek een impact maken. Maar als u het meeste uit uw stoel wilt halen, zet hem dan op de juiste plaats, want de unieke vleugels van de fauteuil waren oorspronkelijk bedoeld om briesjes en hitte van een laaiend vuur te blokkeren. schoorsteen. Zet dan een paar stoelen met de rug naar de schoorsteen direct voor de haard voor een traditioneel effect. Je kunt er ook een bank tegenover zetten om een ​​comfortabele gespreksruimte te creëren. Bovendien is een fauteuil een uitstekend stuk om een ​​lege ruimte in een kamer visueel aantrekkelijk te maken.

Ga traditioneel

Een wingchair wordt vaak gebruikt in traditionele woondecoraties, dus combineer de jouwe met andere klassieke items om hem te laten opvallen. Je kunt hem combineren met een camelback-bank die dezelfde lijnen heeft als de stoel en de aangrenzende ramen bekleden met zijden gordijnen tot op de grond met prachtige plooien in plaats van informele tinten of jaloezieën voor een meer formeel effect. Voeg ook een salontafel en bijzettafels van gelakt hout toe en maak een belangrijk middelpunt door een kroonluchter in het midden van de kamer te plaatsen.

Accessoires

Hoewel een fauteuil op zichzelf misschien al in het oog springt, wilt u het uiterlijk misschien aanvullen met een paar essentiele accessoires. Sierkussens in een andere kleur of ontwerp kunnen helpen om de stoel onder de aandacht te brengen en de uitstraling van uw huis op te fleuren. U kunt uw indeling ook verhogen door uw stoel te accentueren met een opvallende vloerlamp of een miniatuur boom. Als het voor of onder de stoel wordt geplaatst, kan een kleed met een onderscheidend ontwerp het ook laten opvallen.